Despre noi

Home / Despre noi

servicii contabile bucuresti

Bun gasit,

Sunt Octavia GLĂVAN, directorul companiei CLEVER CONTEXPERT, specialist in contabilitate si informatica. Clever Contexpert a aparut inca din anul 2002, avand in acel moment dorinta de a oferi servicii contabile si de management financiar complete si personalizate. 

Astazi avem aceeasi intentie, dublata insa de o experienta de foarte multi ani, ani de-a lungul carora ne-am adaptat sistemului financiar pe care il cunoasteti cu totii. Acest lucru ne-a determinat sa invatam, sa aprofundam, sa identificam cele mai bune cai pentru a multumi pe toata lumea .

Multitudinea de clienti carora le suntem alaturi stau marturie celor mentionate!

Avand o echipa de specialisti stabila si echilibrata, aflata in continua pregatire, Clever Contexpert a reusit sa satisfaca toate cerintele clientilor sai la cel mai inalt nivel si la cea mai buna calitate, in concordanta cu legislatia aflata intr-o continua schimbare si avand in prim plan interesele clientilor.

Ar mai fi multe de spus insa noi ne pricepem la contabilitate, literatura fiind intr-un plan ceva mai indepartat.

Propunerea noastra este ca mai bine va puteti lamuri sunandu-ne la 0725.211.111 sau scriindu-ne un email pe adresa office@contexpert10.ro, stabilind astfel o intalnire cu noi, intalnire care nu va obliga cu absolut nimic, in urma careia sa ne cunoastem si sa aflam in ce masura putem contribui la binele companiei dumneavoastra.

Cu simt de raspundere,

contabilitate primara bucuresti 2

 

ceccar logo

 

© Copyright 2022 Contexpert 10 .All right reserverd.